ForeverGreen / FGXpress

ForeverGreen heeft een missie! Een missie om de wereld te inspireren door iedere oorspronkelijke seconde, van elk seizoen in het leven, te omarmen op een manier die nooit eerder is ervaren in het bedrijfsleven. Bij ForeverGreen hopen we een overvloedig, energetisch, wereldwijd netwerk van gevers te creëren. Een netwerk waarin dienstbaarheid inspireert tot geluk. Geluk als brandstof voor een vernieuwende welvaart die gezondheid op het hoogste niveau omarmt, zowel fysiek, financieel als spiritueel. ForeverGreen gaat over het omarmen van elke seconde van elk seizoen van het leven op een zodanige manier dat het hedendaagse plafond morgen de begane grond is.

Timeless, not trendy

Wanneer je het woord 'gezondheidstrend' hoort, REN! Er bestaat niets zoals een gezondheidstrend. Je gezondheid is tijdloos, net zoals de lucht blauw is. Met hart- en vaatziekten, obesitas en andere chronische gezondheidsproblemen is het duidelijk dat wij de tijdloze principes voor onze gezondheid vergeten zijn. Het punt is: gezondheid is een gewoonte en geen gebeurtenis. Gezondheid is plezierig! Gebruik de tijdloze principes voor gezondheid zoals ze van nature zijn bedoeld en heb vertrouwen in de resultaten.

The three brands

De drie merken van ForeverGreen vertegenwoordigen ieder een uniek businessmodel, dat voor het eerst in de industrie is samengebracht onder één dak.

FGXpress brengt de kracht van wereldwijde economie aan elke deur door het aanbieden van unieke, effectieve, high-impactproducten die in een envelop passen. Hierdoor kan iedereen over de hele wereld een succesvol, wereldwijd bedrijf bouwen.

Farmers Market: de Farmers Market heeft een uitgebreide catalogus met kwalitatief hoogwaardige producten die exclusief ontworpen zijn voor je totale gezondheid en welness. Beschikbaar in zowel een retail, als een gewoon direct verkoopmodel. De Farmersmarket is je nieuwe gezondheidsvoedingswinkel.

U of You: Bij ForeverGreen geloven we dat mensen ons grootste product zijn en daarom het enige duurzame element voor ons succes. Vanuit deze essentie brengen we je de U van u: een 1-daagse ervaringsgerichte training dat een multi-zintuigelijke ervaring biedt van wereldklasse - that is all about YOU


Powerstrips™

Beautystrips™

FIXX®

Pulse8™